inkjet stroj 

Obnavljanje inkjet kartuš

Prazne kartuše za inkjet (črnilne) tiskalnike, telefakse in ploterje so večinoma popolnoma brezhibne, ko v njih zmanjka črnila. Pri nas jih ultrazvočno ustrezno očistimo, napolnimo z originalnimi črnili testiramo in zapakiramo. V kartuše polonimo enako ali večjo količino črnila kot ga vsebujejo originalne, ker so nekatere originalne kartuše polnjene samo polovično. S pomočjo obnovljenih kartuš boste tako tiskali ceneje in enako kakovostno kot z originalnimi kartušami.

 laser tonerji

Obnavljanje tonerjev za laserske tiskalnike

Pri nas lahko dobite tudi obnovljene tonerje za laserske tiskalnike. Poleg predpisane količine barvnega prahu, v kaseti zamenjamo tudi vse potrošne dele, ki so potrebni za brezhibno delovanje vašega laserskega tiskalnika ob bistveno nižjem strošku za izpis strani.

 pisalni trak

Menjava trakov v kasetah za tiskalnike, pisalne stroje in registrske blagajne

Trakov v izrabljenih kasetah ne barvamo, vendar jih v celoti zamenjam z novimi trakovi, ki jih proizvajajo uveljavljeni evropski proizvajalci. Kasete z zamenjanimi trakovi so po kakovosti izpisa in trajanju uporabe enakovredne originalnim, vendar za bistveno nižjo ceno.

 ostala ponudba

Prodaja ostalega potrošnega materiala za tiskalnike

Poleg trakov, kartuš in tonerjev lahko pri nas dobite tudi ostale potrebščine za vaš tiskalnik. Na zalogi imamo različne vrste papirja in folij, od običajnega pisarniškega papirja, do posebnih papirjev za visokokakovosten tisk fotografij. Ponujamo vam različne dimenzije etiket in posebnih papirjev iz katerih lahko natisnjeno podobo prenesete na tekstil. Poleg naštetega, pa boste pri nas dobili še posebna čistila za vaš tiskalnik, računalniške diskete in zapisljive zgoščenke.


VHS na DVD

Presnemavanje video zapisov VHS, VHS-c, video 8, video Hi8 na DVD ali USB ključek

Ni še prepozno za reševanje vaših video zapisov shranjenih na VHS kasetah, verjetno pa se zavedate, da si jih bo v prihodnje vedno težje ogledati še enkrat, če jih ne presnamete na sodobnejši in bolj trajen zapis. Delujočih predvajalnikov za stare, analogne kasete je vse manj, kakovost posnetkov na kasetah pa neumorno grize zob časa, zato ne odlašajte več! Postopek je hiter in kakovosten, rezultat pa je sodoben digitalen zapis, odporen na čas.
Klik za več informacij.

kobayashi 1

3D tisk

..je od prvih korakov prehodil že dolgo pot, še daljša in svetlejša pa je pred njim. Če so bili tovrstni postopki pred ne tako veliko leti kombinacija ultra dragih tovarniških strojev za izdelavo unikatnih izdelkov na eni strani in zelo redko uporabno delujočih naprav za 'normalne ljudi', pa je danes tehnologija že bistveno bolj dostopna in predvsem uporabna. 3D natisnjeni izdelki še niso idealni, so pa v primerjavi z začetki neprimerno bolj kakovostni, uporabni in dostopni.

Klik za več informacij.