Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Izračunajte informativno - okvirno ceno presnemavanja iz VHS kaset na DVD plošče enostavno, hitro, brez registracije, bez pošiljanja e-pošte, bez čakanja, takoj. Polja označena z * so obvezna.

Opis Vpisno polje Pomoč - razlaga
Število VHS kaset * Vpište število VHS kaset, ki jih želite presneti na DVD
Število DVD plošč * Predvideno potrebno število DVD-jev (na enega gre največ uro in 50 minut posnetkov)
Število posnetih minut * Približno število minut vseh posnetkov skupaj. Za vsak posnetek se obračuna 10 dodatnih minut za pripravo.
Število posnetkov na VHS kasetah Na vsaki VHS kaseti je vsaj en posnetek, kar pomeni, da je število enako ali večje od števila VHS kaset
Število  VHS kaset brez pregleda Vpišite skupno število VHS kaset, za katere ne boste vpisali podatkov v naročilnico.
Izrez slabih posnetkov Če je del originalnega posnetka na VHS kaseti poškodovan, ali kakovostno zelo slab, lahko slabe dele ostranimo.
Izdelava dodatnih kopij DVD-jev Če želite poleg originalnih DVD posnetkov še dodatne kopije, vpišite število dodatnih tukaj.
Pretvorba v .mp4 format Če želite, da posnetke pretvorimo v Mpeg4 video format in jih shranimo na PRILOŽEN USB ključek ali DVD ploščo (do cca 2,2 GB na uro posnetka), označite s klikom na kvadratek.
Pošiljanje po pošti Če želite, da vam kasete z DVD posnetki pošljemo po pošti, označite s klikom na kvadratek.

Naročilnica z navodilom


Cenik presnemavanja VHS na DVD

Testiranje in priprava VHS kasete za presnemavanje 1,80 EUR/kaseto
DVD v plastičnem ohišju, formatiranje, tisk ovitka 1,80 EUR/DVD
Pregled VHS kasete pred digitalizacijo   3,00 EUR/kaseto  
Priprava posameznega posnetka   1,10 EUR/posnetek  
Digitalizacija VHS zapisa in snemanje na DVD 0,10 EUR/min
Priprava posnetka za zapis na USB ključek 1,80 EUR/posnetek
Pretvorba v format .mp4 vključno z zapisom na priloženi USB ključek 0,03 EUR/min
Izdelava dodatnih kopij DVD-jev 2,50 EUR/DVD
Pošiljanje po pošti 3,90 EUR

Cene ne vsebujejo DDV-ja.